Izaberite stranicu

ТИЈАНА КОЈИЋ ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ СТШ „МИЛЕВА МАРИЋ“ У ТИТЕЛУ

Ђак генерације СТШ „Милева Марић“ из Титела школске 2023/24. је ученица Тијана Којић из Титела.

Током школовања Тијана Којић је постизала изванредне резултате и истицала  се у бројним школским активностима.  Носилац је дипломе „Вук Караџић“. Од првог разреда је учествовала на међународном такмичењу из математике Кенгур без граница. На овом такмичењу у првом разреду освојила је треће место, а у трећем и четвртом разреду похваљена је за постигнут успех. У четвртом разреду учествовала је на републичком такмичењу за ученике туристичко-хотелијерске техничаре (такмичење из календара Министарства просвете Републике Србије) и освојила четврто место. Награђена је путовањем у Требиње, уз посету Мостару, Дубровнику и Сарајеву.

Учествовала је у бројним секцијама (одбојкашка, еколошка, за маркетинг). Била је председник ученичког парламента. Певала је у хору. Била је део ученичке компаније. У трећем разреду била је део школске екипе на такмичењу Пословни изазов и учествовала је на регионалном такмичењу ученичких компанија. Била је један од ученика на вишедневној Обуци талентованих ђака на Андревљу, коју финансира Покрајински секретаријат за образовање.

Током четири године школовања у тителској средњој школи Тијана Којић показала је велико залагање, тимски дух, заинтересованост за различите области и била је ученица на коју су се сви могли ослонити. И наставници и ученици.

Tijana Kojic