Izaberite stranicu

Позив за рефундацију дела трошкова пренаталног скрининга

Општина Тител je у сарадњи са Министарством за бригу о породици и демографији, а на основу потписаног Уговора о суфинансирању мера популационе политике обезбедила средства за спровођење мере популационе политике и подршке у области породице и деце, која ће се реализовати на територији општине у 2023. години. Мера обухваћена овим Уговором односи се на рефундирање дела трошкова пренаталног скрининга.

Право на рефундацију наведених трошкова имају све труднице са територије општине Тител, које су наведене анализе радиле у календарској 2022/2023 години. Ова мера ће се финансирати до 10. новембра 2023. године или до утрошка средстава.

Право на рефундацију трошкова остварујете достављањем неопходне документације коју можете преузети на сајту општине Тител: www.opstinatitel.rs , просторијама зграде општине  и у месним канцеларијама.

Потребну документацију можете доставити путем поште на адресу Општина Тител, Главна број 1, 21240 Тител или лично путем писарнице. Све додатне информације можете добити позивом на број 021/29 60 186.

Захтев за остваривање права на рефундацију трошкова пренаталног скрининга можете преузети овде.