Izaberite stranicu

Потписивање споразума о сарадњи Општине Тител и Привредне коморе Србије и отварање шалтера за предузетнике

Председник Општине Тител мр Драган Божић потписао је данас споразум о сарадњи Општине Тител са Привредном комором Србије, којим је отворен шалтер за предузетнике у Општини Тител. Присутним предузетницима и званичницима су се обратили председник Општине Тител мр Божић, директорка Сектора за предузетништво Привредне коморе Србије Бранислава Симанић и начелник Јужнобачког управног округа Милан Новаковић, који су се сложили да ће отварањем шалтера за предузетнике сви активни, али и будући предузетници са територије општине Тител добити директне, праве информације које се тичу пословања, те ће им непосредни контакт са државним институцијама умногоме олакшати пословање.
Да је отварање шалтера за предузетнике добар потез истакао је и директор тителске фирме „Нелт“ Немања Милекић, који је рекао да локални предузетници више неће морати да путују за Нови Сад и Београд, како би добили потребне информације, већ ће сада све што им је потребно, савете и упутства, моћи да добију на територији своје општине.

Шалтер за предузетнике налази се у приземљу зграде Општине Тител, у канцеларији број 6 и његово радно време је радним даном од 7 до 15 часова.

DSC 1728 min DSC 1732 min DSC 1735 min DSC 1744 min DSC 1749 min DSC 1751 min DSC 1752 min DSC 1758 min DSC 1843 min DSC 1846 min