Izaberite stranicu

Отворена Банка Поштанска штедионица у Тителу

Данас је у Тителу свечано отворена Банка Поштанска штедионица. Отварању су присуствовали, испред Општине Тител, председник мр Драган Божић и заменик председника Богољуб Марковић, а испред Банке Поштанска штедионица, председник Извршног одбора БПШ мр Бојан Кекић, чланови Извршног одбора, као и заменик регионалног директора за Војводину, Десимир Блашковић, као и многобројни грађани Титела.

Председник мр Драган  Божић обратио се присутнима, пожелевши добродошлицу свима: „Упустили смо се у велики задатак, заједно са радницима који су радили у банкама на територији општине Тител. Контактирали смо све банке, домаће и стране, које послују на територији Републике Србије, нико није желео да дође у Тител, није имао економске интересе. И као што то обично бива, уз свој народ је стала држава Србија. Председник Александар Вучић је издао налог да се пронађе могућност да Банка Поштанска штедионица дође у Тител.“ Председник мр Божић се захвалио председнику Републике Србије као и руководству банке што су пристали да дођу у Тител и олакшају живот грађанима наше општине, а све суграђане позвао је да укажу поверење банци, како би она што дуже опстала и остала у Тителу.

Након мр Драгана Божића, присутнима се обратио и председник Извршног одбора БПШ, мр Бојан Кекић, изразивши велико задовољство због отварања пословнице у Тителу, а такође се и захвалио представницима локалне самоуправе на добродошлици и веома лепој и успешној сарадњи.

2 1 3 1 1 1 5 1 1 5 2 7 2 4 2