Izaberite stranicu

Oбавештење

Обавештавамо грађане који су се пријавили на Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације станова, зграда и породичних кућа на територији Општине Тител за 2023.годину, да је Општина Тител, због многобројних притужби и истакнутих приговора на правилност и законитост поступка пријема, обраде и контроле приспелих пријава, одлучила да застане са спровођењем даљег поступка и одлучивањем о расподели средстава.

 

Општина се, ради добијања инструкција за решавање насталих проблема и отклањања свих непрвилности у циљу правичне и законите реализације овог пројекта од изузетног значаја за све грађане наше општине, обратила надлежном министарству и другим институцијама, те ћемо по добијању одговора од надлежних институција, обавестити грађане о даљим корацима а све у складу са законом и другим прописима.

 

Општина Тител се извињава грађанима због застоја и молимо за разумевање и стрпљење. Сматрамо да је законит и правичан поступак спровођења у интересу свих, како пријављених домаћинстава, тако и привредних субјеката – директних корисника и Општине Тител.