Izaberite stranicu

Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Тител у 2023. години

Општинско веће општине Тител, дана 12.04.2023. године расписало је Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Тител у 2023. години.

Конкурс се расписује ради суфинансирања производње медијских садржаја из области јавног информисања који доприносе истинитом, непристрасном, правовременом и потпуном информисању свих грађана општине Тител; подизању квалитета информисања особа са инвалидитетом и припадника других мањинских група; заштити и развоју људских права и демократије;унапређивању правне и социјалне државе;слободном развоју личности и заштити деце иразвоју културног и уметничког стваралаштва;развоју образовања, укључујући и медијску писменост као део образовног система; развоју науке,  спорта и физичке културе;заштити животне средине и здравља људи; унапређивању медијског и новинарског професионализма и осталих медијских садржаја који доприносе задовољавању потреба грађана општине Тител за информацијама и садржајима из свих
области живота, без дискриминације.

Средства опредељења Одлуком о расписивању конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Тител у 2023. години,износе 6.600.000,00 динара. Најмањи износ средстава који се може одобрити по пројекту износи 10.000,00 динара, а највећи износ средстава по пројекту је 2.500.000,00 динара.

Пријаве на конкурс подносе се у року од 15 дана од дана објављивања Конкурса у дневном листу „Дневник“: од 14.04.2023. године до 28.04.2023. године.
Одлука о расподели средстава доноси се најкасније у року од 90 дана од дана закључења конкурса.

Комплетан текст конкурса, са информацијама о праву учешћа, критеријумима за оцену пројекта, потребној документацији и роковима можете прочитати овде.

Пријаву за пројектно суфинансирање из области јавног информисања можете преузети овде.

Образац за буџет пројекта, ревидиран буџет пројекта, финансијски извештај и статусе можете прузети овде.

Образац наративног и финансијског извештаја можете преузети овде.

Образац за финансијски извештај о реализацији пројекта можете преузети овде.