Izaberite stranicu

Јавни конкурс за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова

На основу Одлуке Општинског веће општине Тител о расписивању Јавног конкурса за суфинансирање мера енергетске санације, породичних кућа, станова које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде на територији општине Тител за 2022. годину број 06-19/2022-III од 30.06.2022. године и Правилника о суфинансирању мера енергетске санације, породичних кућа, станова које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде по јавном позиву Управе за подстицање и унапређење енергетске ефикасности ЈП 1/22, Oпштина Тител дана 12.07.2022. године расписује Јавни конкурс за суфинансирање мера енергетске санације, породичних кућа, станова које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде на територији општине Тител за 2022. годину.

Рок за подношење пријава је 21 дан од дана објављивања на званичној интернет страници и огласној табли Општине Тител.

Конкурс је отворен закључно са даном 02.08.2022. године.

Све додатне информације у вези Јавног конкурса можете добити на број телефона 021/2960-186 или путем електронске поште gstanojkovic@opstinatitel.rs и branislavka.trivunovic@opstinatitel.rs .

Текст Јавног конкурса за суфинансирање мера енергетске санације, породичних кућа, станова које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде на територији општине Тител за 2022. годину можете погледати овде.

Потребне прилоге можете преузети овде.