Izaberite stranicu

Конкурс за доделу бесповратних средстава породицама у којима се роди треће или четврто дете за решавање стамбеног питања или за унапређење услова становања на територији Аутономне покрајине Војводине за 2023. годину

Обавештавамо грађане општине Тител да је Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова расписао конкурс за доделу бесповратних средстава породицама у којима се роди треће или четврто дете за решавање стамбеног питања или за унапређење услова становања на територији Аутономне покрајине Војводине за 2023. годину. Бесповратна средства намењена су за куповину некретнине или доградњу, адаптацију, реконструкцију, инвестиционо и текуће одржавање постојеће некретнине.

Право учешћа на конкурсу имају родитељи из породица којима се почев од 1. јануара 2022. године, па до дана расписивање конкурса роди треће или четврто дете. Крајњи рок за пријаву на конкурс је 27. март 2023. године.

Текст конкурса можете прочитати овде

Правилник можете прочитати овде.

Образац пријаве можете преузети овде.

Одлуку о додели бесповратних средстава намењених породицама у којима се роди треће или четврто дете за решавање стамбеног питања или за унапређење услова становања на територији Аутономне покрајине Војводине за 2023. годину можете прочитати овде.