Izaberite stranicu

Промоција Јавног позива за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке малим предузећима за набавку опреме у 2022. години

Обавештавамо грађане општине Тител да Регионална развојна агенција Бачка 17. јуна 2022. године у 12 часова организује Промоцију Јавног позива за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке малим предузећима за набавку опреме у 2022. години. Промоција ће се одржати у великој сали Скупштине Града Новог Сада, која се налази у улици Жарка Зрењанина 2, у Новом Саду.

Министарство привреде у сарадњи са Развојном агенцијом Србије и уз подршку пројекта „Србија и ЕУ – Опрема за привреду“, који финансира Европска унија, додељује бесповратна средства микро и малим предузећима, предузетницима и задругама. Укупна бесповратна средства износе око 3,1 милијарду динара, од чега је Министарство привреде обезбедило износ од 1,9 милијарди динара, а Европска унија бесповратна средства и техничку подршку за спровођење пројекта у укупном износу од 11 милиона евра.

На промоцији овог Јавног позива у Новом Саду присутнима ће се обратити и представник ЕУ Делегације у Србији – господин Мартин Клауцке и представница Министарства Привреде – Анкица Момчиловић.

Сви који желе да присуствују промоцији, могу да се пријаве путем мејла: zorana.panic@rda-backa.rs