У СТШ „Милева Марић“ организован турнир у футсалу „Тител-2019“

У СТШ „Милева Марић“ организован турнир у футсалу „Тител-2019“

У уторак, 8. октобра 2019. године, Средња техничка школа „Милева Марић“ Тител организовала је четврти турнир у футсалу „Тител-2019“ за ученике средњих школа.

На турниру су учествовале екипе четири средње школе са подручја Војводине и то: Гимназија „Јан Колар“ из Бачког Петровца, СШ „22. Октобар“ из Жабља, Средња машинска школа из Новог Сада и СТШ „Милева Марић“ Тител.

На почетку турнира директорка школе, Јадранка Пешти, поздравила је све учеснике. Упознала је ученике да је мото турнира – Спортом против насиља, тако да је и спортско надметање било у таквој атмосфери. Ученице-туристички техничари четвртог разреда, Бранислава Гранић и Сања Дакић, представили су гостима уз видео-презентацију Тител и школу.

Одиграно је четири утакмице у изразито спортском духу. Учествовало је око шездесет ученика. У паузи између утакмица гости су обилазили школу и место и дружили се са домаћинима.

Победник турнира је СШ „22. октобар“ из Жабља. Друго место је освојила екипа Средње машинске школе из Новог Сада и треће, екипа домаћина, СТШ „Милева Марић“.

У организацији турнира учествовале су поред директорке школе и наставника физичког васпитања, Душка Ристића, професоркe Елена Зарупски и Лела Јовановић и ученици туристички техничари, који у оквиру наставног програма имају област организације скупова.

Последње вести

Честитка председника општине Тител поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника

Коначне ранг листе за доделу стипендија студентима са територије општине Тител за школску 2020/2021 годину

2019-10-12T07:44:26+01:00
Go to Top