Izaberite stranicu

Јавни позив послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима у 2020. години

 

Данас, 15. јуна 2020. године, Национална служба за запошљавање, у сарадњи са општином Тител, расписала је Јавни позив послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима у 2020. години.

Јавни позив је отворен од дана објављивања на сајту НСЗ и сајту Општине Тител, па до утрошка расположивих средстава, а најкасније до 14.08.2020. године.

Информације о програму, делатностима које не могу бити субвенционисане, могу се добити у Националној служби за запошљавање – Испостави Тител, преко Позивног центра Националне службе, телефон: 0800-300-301.

Јавни позив послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима у 2020. години можете преузети овде.

Захтев са бизнис планом за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима – 2020. година можете преузети овде.

Несубвенционисане делатности – субвенција за запошљавање незапослених из категорије теже запошљивих можете погледати овде.