Izaberite stranicu

Ученици СТШ "Милева Марић" Тител победници такмичења "Пословни изазов"

Ученици Средње техничке школе „Милева Марић“ Тител  победници су овогодишњег регионалног такмичења „Пословни изазов“. На такмичењу је учестовало 20 школа из Војводине, а пролаз у финале сјајним идејама обезбедиле су три школе.

  1. МЕСТО: СТШ „Милева Марић“ Тител
  2. МЕСТО: Техничка школа са домом ученика Апатин
  3. МЕСТО: Електротехничка школа „Никола Тесла“ Панчево

Победнички тим из Средње техничке школе „Милева Марић“ имао је пословну идеју која је одушевила жири.

Тим састављен од четири ученика образовног профила економски техничар, Бојан Ћурић и Јована Зелић ученици трећег разреда и Давид Вика и Јован Николић ученици другог разреда у пратњи ментора наставнице економске групе предмета Марије Максимовић, направили су одличан бизнис план, презентацију и сјајну одбрану пословне идеје  пред жиријем. Својим радом ученици су обезбедили директан пласман на национално такмичење које ће се одржати 22. фебруара 2022.

Такмичење је одражано у организацији „ДОСТИГНУЋА МЛАДИХ“ које је подржао УСАИД, Уникредит Банка, удружење „ОРАКЛ“, универзитет Метрополитен  као и Министарство омладине и спорта.

Организација „Достигнућа малдих“ је део  глобалне светске организације која ради са ученицима на јачању предузетничких вештина у 121 земљи света, са укупно 10 милиона ученика.

IMG 20211118 094705 1