Izaberite stranicu

Саопштење Лучке капетаније Тител бродарству о забрани пловидбе

Обавештавају се заповедници и старешине пловила, предузећа речног саобраћаја и водопривреде, надлежни органи и организације и остали заинтересовани учесници у пловидби да се због безбедности унутрашње пловидбе, а због реализације вежбе извршења гађања циљева на копну и води бродским артиљеријским наоружањем јединица Речне Флотиле, на привременом полигону „Тител“ забрањује свака пловидба, као и присуство свим пловним објектима и учесницима у пловидби на потезу реке Тисе од ПКМ 08 до ПКМ 25 (у реону насељеног места Тител) у периоду од 11. до 19. јуна у временском периоду од 05.00 до 15.00 часова.

У време забране пловидбе, бродови и сви остали учесници у пловидби дужни су да се придржавају одредаба овог саопштења. Забрана пловидбе биће објављена истицањем знака забране „А.1.“ за прекид, и истицањем знака „Е.1.“ за почетак пловидбе осталих учесника у пловидби.

Сваки прекршај одредаба овог саопштења сматраће се прекршајем унутрашње пловидбе и казниће се по „Закону о пловидби и лукама на унутрашњим водама“.

Саопштење Лучке капетаније Тител у целости можете прочитати овде.