Izaberite stranicu

Обавештење о бесплатној услузи збрињавања анималног отпада

Обавештавамо све грађане који узгајају домаће животиње на територији општине Тител да предузеће „Еко Вет плус“ и даље врши бесплатну услугу збрињавања анималног отпада.
Неопходно је да власници угинуле животиње обавесте ветеринара који ће сачини потврду о угинућу и након тога то угинуће пријавити комуналном инспектору. У року од 24 часа од момента пријаве комуналном инспектору овлашћена фирма за збрињавање анималног отпада „Еко Вет плус“ долази на адресу власника по угинулу животињу.
Услуга одношења угинуле животиње се не наплаћује, сва средства обезбеђује општина Тител.
Власници домаћих животиња више информација о процедури коју треба да примене у случају угинућа животиња могу добити путем телефона 021/2960186 Одељење за инспекцијске послове општине Тител.
У наредном периоду Одељење за инспекцијске послове општине Тител појачаће контролу, а против свих несавесних грађана биће покренут прекршајни поступак.
Позивамо грађане општине Тител да пријаве Одељењу за инспекцијске послове сва несавесна лица јер само на овај начин спречићемо избијање зараза и штетних ефеката по животну средину.