Izaberite stranicu

Новогодишњи пакетићи за сву децу у предшколској установи

Време празника је време даривања којем се највише радују деца и зато је и ове године локална самоуправа обрадовала своје најмлађе новогодишњим пакетићима и тиме употпунила радост прослављања празника у свим насељеним местима у Општини Тител.

Slide1 1 Slide2

Поводом обележавања новогодишњих и божићних празника у Предшколској установи “Плави чуперак“ одржан је низ активности. Реализација програма започета је учешћем васпитача, деце и родитеља из Вилова у хуманитарној акцији “Даруј пакетић-шири љубав“, током које су прикупили средства и даровали новогодишње пакетиће за децу из “Свратишта“ у Новом Саду.

Slide3

Вртићани из Шајкаша, Лока, Мошорина, Вилова, Гардиноваца и Титела су направили новогодишње честитке и медењаке и њима обрадовали пролазнике и запослене у различитим установама, организацијама, институцијама и другим местима у локалној заједници. Васпитачи су за децу извели представу “Три јелке“, а деца су заједно са родитељима израђивала украсе којима су улепшали јелке у двориштима вртића и на трговима. Новогодишњи маскенбали су одржани у свим објектима.

Slide4 Slide5