Izaberite stranicu

Николина Вишекруна из Шајкаша тренутно на другој позицији на табели музичког такмичења "Србија у ритму Европе"

 

Николина Вишекруна (13 година) из Шајкаша представља општину Тител на музичком такмичењу „Србија у ритму Европе“, највећем такмичењу тог типа у Европи.

Николина је изабрана за представницу општине Тител након одржане аудиције у Тителу. У међувремену, Николина је у Београду снимила песму у музичком студију код професора Милоша Марковића. Николина пева песму „A Million Voices“ и са том песмом представља државу Русију. Николина тренутно заузима друго место на табели од укупно двадесет троје такмичара.

IMG 33d1478020a4ea247f76c11bd1f57f1d V 50

У току је СМС гласање, а проглашење победника биће одржано 06.09.2020. године, уживо од 14.00 до 16.00 часова, у емисији „150 минута“, на Првој Српској Телевизији, где ће своје гласове дати и жири осталих градова Србије.

Сви заинтересовани могу да погледају тизер на Јутјубу који је снимљен за истоимену песму (укуцати тизер Тител), а пре десетак дана је снимљен и спот у Тителу и Шајкашу.

Подржимо Николину слањем СМС поруке са следећим садржајем: ПЕСМА (размак) 05 и то пошаљите на број 1557.

Град Панчево је за сада на првом месту, а до краја такмичења је остало још мало више од две недеље.

Породица Вишекруна захваљује се општини Тител, на челу са председником општине, мр Драганом Божићем, на досадашњој подршци и помоћи.