Izaberite stranicu

Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Тител у 2022. години

Општинско веће општине Тител расписало је Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Тител у 2022. години

Конкурс се расписује ради суфинансирања производње медијских садржаја из области јавног информисања који доприносе истинитом, непристрасном, правовременом и потпуном информисању свих грађана општине Тител; подизању квалитета информисања особа са инвалидитетом и припадника других мањинских група; заштити и развоју људских права и демократије;унапређивању правне и социјалне државе;слободном развоју личности и заштити деце иразвоју културног и уметничког стваралаштва;развоју образовања, укључујући и медијску писменост као део образовног система; развоју науке, спорта и физичке културе;заштити животне средине и здравља људи; унапређивању медијског и новинарског професионализма и осталих медијских садржаја који доприносе задовољавању потреба грађана општине Тител за информацијама и садржајима из свих области живота, без дискриминације.

Пријаве на конкурс подносе се у року од 20 дана од дана обjављивања Конкурса у дневном листу „Дневник“: од 24.02.2022. године до 15.03.2022. године.

Одлука о расподели средстава доноси се најкасније у року од 90 дана од дана закључења конкурса.

Додатне информациjе можете добити радним данима од 10.00 до 12.00 часова на број телефона: 021/2960-186

Текст Конкурса за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Тител у 2022. години можете преузети овде.

Потребне обрасце можете преузети овде.