Izaberite stranicu

Конкурси Покрајинског секретаријата за привреду и туризам

Обавештавамо грађане општине Тител да је Покрајински секретаријат за привреду и туризам расписао следеће конкурсе:

  • Јавни конкурс за доделу бесповратних средстава микро и малим привредним друштвима и предузетницима за субвенционисање трошкова за набавку машина/опреме или за набавку софтвера или за стицање нематеријалне имовине у 2022. години. Текст конкурса, правилник и потребне обрасце можете преузети овде.
  • Јавни конкурс за доделу бесповратних средстава микро и малим привредним друштвима и предузетницима за субвенционисање трошкова за набавку репроматеријала у 2022. години. Текст конкурса, правилник и потребне обрасце можете преузети овде.
  • Jaвни конкурс за доделу бесповратних средстава привредним субјектима за суфинансирање пројеката од значаја за развој туристичког потенцијала АП Војводине у 2022. години – набавка машина и опреме и увођење технолошких иновација у промоцији и пословању угоститељских објеката. Текст конкурса, правилник и потребне обрасце можете преузети овде.
  • Јавни конкурс за доделу бесповратних средстава привредним субјектима за суфинансирање пројеката од значаја за развој туристичког потенцијала АП Војводине у 2022. години – подизањe нивоа квалитета и капацитета објеката туристичке супраструктуре. Текст конкурса, правилник и потребне обрасце можете преузети овде.