Izaberite stranicu

Конкурси Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство

Обавештавамо грађане општине Тител да је Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство расписао следеће конкурсе:

  • Конкурс за доделу средстава за суфинансирање инвестиција у набавку опреме за заштиту од временских непогода и елемената потребних за подизање производних засада воћака, винове лозе и хмеља у 2022. Години. Текст конкурса, правилник и образац за пријаву можете преузети овде.
  • Конкурс за доделу средстава за суфинансирање набавке конструкција и опреме за биљну производњу у заштићеном простору на територији АП Војводине у 2022. години. Текст конкурса, правилник и образац за пријаву можете преузети овде.
  • Конкурс за доделу средстава за суфинансирање инвестиција у физичка средства пољопривредних газдинстава у сектору воће, грожђе, поврће (укључујући печурке), цвеће и остали усеви у АП Војводини у 2022. години. Текст конкурса, правилник и образац за пријаву можете преузети овде.
  • Конкурс за доделу средстава за суфинансирање инвестиција у пчеларство на територији АП Војводине у 2022. години. Текст конкурса, правилник и образац за пријаву можете преузети  овде
  • Конкурс за доделу средстава за суфинансирање трошкова набавкe прикључне механизације, машина и опреме за органску производњу на територији АП Војводине у 2022. години. Текст конкурса, правилник и образац за пријаву можете преузети овде.
  • Конкурс за доделу средстава за суфинансирање инвестиција за прераду воћа, поврћа(укључујући и печурке), на територији АП Војводине у 2022. години. Текст конкурса, правилник и образац за пријаву можете преузети овде.
  • Конкурс за доделу средстава за суфинансирање инвестиција у набавку опреме за производњу пива на територији АП Војводине у 2022. години. Текст конкурса, правилник и образац за пријаву можете преузети овде.
  • Конкурс за доделу средстава за суфинансирање инвестиција у набавку опреме за производњу вина и ракије на територији АП Војводине у 2022. години. Текст конкурса, правилник и образац за пријаву можете преузети овде.
  • Конкурс за доделу средстава за суфинансирање набавке опреме и система за наводњавање и опреме за побољшање водног, ваздушног и топлотног режима биљака на територији AП Војводине у 2022. години. Текст конкурса, правилник и образац за пријаву можете преузети овде.
  • Јавни позив за учешће правних лица у обављању саветодавних и прогнозно извештајних послова у заштити биља на подручју AП Војводине у 2022. години. Текст конкурса, правилник и образац за пријаву можете преузети овде.