Dečija nedelјa u OŠ „Svetozar Miletić“ :: Opstina Titel ::

English Magyar Latinica Ћирилица   

 

 

  

 

 


 


 

lokalna poreska administracija titel

 


 


 


 


 


Naslovna
Aktuelne vesti
Ustanove
Javna preduzeća
Galerija
Kontakt

Ravnica.INFO
Informativni turističko poslovni Internet portal
www.ravnica.info

GALERIJA SLIKA
 
 
 
10. Oct 2018.

Dečija nedelјa u OŠ „Svetozar Miletić“

Ove godine, kao i godinama unazad, u Osnovnoj školi „Svetozar Miletić“ u Titelu, raznovrsnim aktivnostima obeležena je Dečija nedelјa pod sloganom „Moje je pravo da živim srećno i zdravo “.
 
 
Učenici su u pratnji svojih učitelјica i učitelјa, u matičnoj školi i svim izdvojenim odelјenjima, uživali u mnogim kreativnim radionicama, kao i u sportskim aktivnostima. 
 
U matičnoj školi u Titelu, svaka učitelјica je dala doprinos u organizaciji i osmišlјavanju vrlo zanimlјivih i kreativnih aktivnosti. Đaci su uređivali školsko dvorište jer je ono prostor gde provode slobodno vreme u toku školskog dana i važno je da bude uredno. 
 
Učenici Srednje tehničke škole „Mileva Marić“ iz Titela su pripremili predstavu za najmlađe učenike. Predstave učenika srednje škole su već postale tradicionalne i najmlađi učenici im se posebno raduju. 
 
Đacima je, potom, organizovan izlet i tom prilikom su posetili Ustanovu za zaštitu prirode i kulturnih dobara „Titelski breg“. 
 
Zatim su usledile sportske igre gde je bilo najviše radosti, smeha i dečije graje, a na samom kraju Dečije nedelјe upriličena je priredba povodom prijema prvaka u Dečiji savez. Tim povodom je učitelјica Snežana Rošulј pripremila bedževe za najmlađe učenike.
 
U izdvojenom odelјenju škole u Loku učenici su uživali u „Igrama bez granica“, gde je bilo takmičenja, smeha i pobeda. Učenici su doneli u školu svoje omilјene igračke i u holu škole napravlјena je izložba istih. Nakon izložbe, učenici su poklonili igračke svojim drugovima. Učitelјice su, uz asistenciju učenika, okitile školu najlepšim kostimina sa jesenjim motivima, a đaci, roditelјi i svi prisutni su uživali. Pred kraj nedelјe je usledila vrlo kreativna aktivnost - likovno izražavanje na zidu škole. U petak su prvaci primlјeni u Dečiji savez i u njihovu čast je održana priredba. Direktor škole je u pratnji predstavnika lokalne samouprave posetio školu. 
 
U Vilovu je prigodnim aktivnostima propraćena Dečija nedelјa. Učenici su uživali u sportskim, likovnim i dramskim aktivnostima. Učitelјice su na vrlo kreativan i maštovit način pripremile brojne radionice koje su rezultirale time da škola obuče jesenje ruho.
 
U gornjoj školi i u školi u Gardinovcima, učenici su uz radost, smeh i veselјe, ali i uz dosta rada i truda, obeležili ovogodišnju Dečiju nedelјu.
 
U okviru Dečije nedelјe predsednik opštine Titel, mr Dragan Božić, posetio je matičnu školu i sva izdvojena odelјenja i tom prilikom je svakom odelјenju uručio lep poklon. 
 
 
 
 
 
 

10. Oct 2018.

 

Klikom na link "Dodajte svoj komentar" dobićete formular 
putem kojeg možete napisati svoj komentar.

Dodajte svoj komentar

 


 


 

 


 

 


 


 


 


 


 

Najnovije na sajtu:

Uputstvo za pripremu budžeta opštine Titel za 2019. godinu
Akcije dobrovolјnog davanja krvi u Titelu i Gardinovcima
Crveni krst Titel dobio novu zgradu
Održana Svečana sednica Skupštine opštine Titel
Neradni dan 12. novembar
Javna nabavka u vezi sa rekonstrukcijom natkrivenih prostora za čekanje autobusa
Izdavanje u zakup neizgrađenog građevinskog zemlјišta u polјoprivredne svrhe
Obeležavanje dana Opštine Titel i stogodišnjice prisajedinjenja Vojvodine Kralјevini
Održano predavanje „Veliki rat u srpskoj književnosti“
Predstavlјena knjiga „Amerikanci - srpski dobrovolјci iz SAD (1914-1918)“

 


 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

         


© Sva prava zadržana - Opština Titel 2006-2016.
Web design&hosting:  Studio RAVNICA NET -
Kontakt: 0603988195