Aktivnosti Udruženja „Prijatelјi Titela“ od maja zaklјučno sa julom 2018. godine :: Opstina Titel ::

English Magyar Latinica Ћирилица   

 

 

  

 

 


 


 

lokalna poreska administracija titel

 


 


 


 


 


Naslovna
Aktuelne vesti
Ustanove
Javna preduzeća
Galerija
Kontakt

Ravnica.INFO
Informativni turističko poslovni Internet portal
www.ravnica.info

GALERIJA SLIKA
 
 
 
2. Aug 2018.

Aktivnosti Udruženja „Prijatelјi Titela“ od maja zaklјučno sa julom 2018. godine

U periodu od maja zaklјučno sa julom 2018. godine, Udruženje za cerebralnu i dečiju paralizu „Prijatelјi Titela“ iz Titela realizovalo je i započelo brojne aktivnosti.
 
 
U maju mesecu, odobrena je realizacija dela projekta pod nazivom ,,Pokaži šta možeš i znaš“, od strane lokalne samouprave, koji je završen krajem jula. Tokom realizacije projekta održane su brojne programske aktivnosti udruženja putem radno-okupacionih i kreativnih radionica, kao i edukacije. Realizacija projekta obuhvatila je obuku za lične pratioce dece sa smetnjama u razvoju i telesnim invaliditetom i radionice u klubu za sportske i rekreativne aktivnosti osoba sa invaliditetom sa svakodnevnim boravkom članova, kao i troškove prevoza članova iz okolnih mesta, naknadu L.P. za stručni kadar psihologa, vozača i radioničara, deo redovnih troškova udruženja, članarinu Savezu streličara Srbije i taksu za osnivanje samostalnog kluba streličara. Udruženje je poslalo dokumentaciju Ministarstvu rada da bude licencirano za pružanje pomenute usluge.
 
Članovi udruženja su se pripremali za ligaško takmičenje u parastreličarstvu „Outdoor“, koje će se održati početkom avgusta u Pančevu, u organizaciji Udruženja za cerebralnu i dečiju paralizu „Prijatelјi Titela“ – sekcije za sportske i rekreativne aktivnosti osoba sa invaliditetom.
 
Predstavnici Udruženja „Prijatelјi Titela“ učestvovali su na pokrajinskom takmičenju ,,Zlatni glas“ u Apatinu i tom prilikom uručena im je zahvalnica.
 
Udruženje je predalo tri džaka čepova, koje su sakuplјali članovi u ,,Gomeksu“, a oni prosleđuju organizatorima ,,Čep za hendikep“ u Zrenjaninu. Posebno su se istakli i zalagali drugari iz OŠ „Svetozar Miletić“ – odelenje u Loku, člana udruženja Žarka.
 
U prostorijama udruženja, po planu su se odvijale mesečne aktivnosti udruženja, kao što su: tribine, okrugli stolovi, savetodavne, radno-okupacione i kreativne radionice, koje finansira, njih kao lokalnog partnera, Savez za C.D.P. Vojvodine. 
 
Završena su dva društveno korisna rada od 70 i 40 sati, kao primena akceptnog sudskog naloga za izvršenje sankcija kroz društveno-koristan rad u saradnji sa Centrom za socijalni rad. 
 
U pripremi su novi predlozi projekata i u najskorije vreme udruženje očekuje licencu od strane Ministarstva za pružanje usluge pomoć u kući za stara lica i sa posebnim potrebama. 
 
 
 
 
 
 

2. Aug 2018.

 

Klikom na link "Dodajte svoj komentar" dobićete formular 
putem kojeg možete napisati svoj komentar.

Dodajte svoj komentar

 


 


 

 


 

 


 


 


 


 


 

Najnovije na sajtu:

Nastavlјeno predstavlјanje brošure autora Dragana Kolaka u Šajkašu i Mošorinu 
Aktivnosti Udruženja „Prijatelјi Titela“ tokom septembra i oktobra meseca
Oglas za javnu licitaciju
Javna nabavka „Zamena azbestnih cevi na vodovodnoj mreži u Titelu”
Organizovan izlet za decu bez roditelјskog staranja i samohranih roditelјa
JN „Radovi na popravlјanju i održavanju lokalnih puteva na teritoriji opštine Titel“
Oglas o popunjavanju položaja načelnika putem Javnog konkursa u Opštini Titel
U Gardinovcima uspešno održana akcija „Vojni lekar na selu“
Organizovan treći turnir u malom fudbalu učenika srednjih škola
Dečija nedelјa u OŠ „Svetozar Miletić“

 


 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

         


© Sva prava zadržana - Opština Titel 2006-2016.
Web design&hosting:  Studio RAVNICA NET -
Kontakt: 0603988195