Delegacija Pokrajinske vlade posetila opštinu Titel :: Opstina Titel ::

English Magyar Latinica Ћирилица   

 

 

  

 

 


 


 

lokalna poreska administracija titel

 


 


 


 


 


Naslovna
Aktuelne vesti
Ustanove
Javna preduzeća
Galerija
Kontakt

Ravnica.INFO
Informativni turističko poslovni Internet portal
www.ravnica.info

GALERIJA SLIKA
 
 
 
18. Apr 2018.

Delegacija Pokrajinske vlade posetila opštinu Titel

U utorak, 17. aprila 2018. godine, potpredsednik Pokrajinske vlade, Đorđe Milićević, pokrajinski sekretar za polјoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Vuk Radojević i pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez, posetili su opštinu Titel.
 
 
Poseti su prisustvovali i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, Nedelјko Kovačević i predsednik opštine Titel, mr Dragan Božić, zajedno sa svojim saradnicima.
 
Tim povodom, delegacija Pokrajinske vlade, direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine i predsednik opštine Titel sa svojim saradnicima, obišli su obnovlјeni rukometni teren u Titelu i početak radova na izgradnji kanalizacione mreže u Šajkašu. 
 
Obnova rukometnog terena u Titelu koštala je pet miliona dinara, a sredstva u jednakim iznosima od po dva i po miliona dinara obezbedili su Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i opština Titel.
 
-Ovaj multifunkcionalni sportski objekat veoma je važan za Titel koji nema zatvorenu sportsku dvoranu, i služiće rukometašima i drugim sportistima, ali i rekreativcima, kazao je potpredsednik Milićević po obilasku terena. On je dodao da je obnova terena u Titelu nastavak akcije Pokrajinske vlade na izgradnji i uređenju sportskih terena širom Vojvodine.
 
 
Nakon toga, delegacija Pokrajinske vlade i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine su, u pratnji predsednika opštine Titel, mr Dragana Božića, obišli i radove na početku izgradnje kanalizacione mreže u dužini od 4,5 kilometara u Šajkašu. Ukupna vrednost radova je 60 miliona dinara, od čega je polovinu sredstva obezbedila Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodne, dok je Pokrajinski sekretarijat za polјoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo izdvojio 18,5 miliona, a opština Titel 11,5 miliona dinara.
 
 
-Ovo su prvi radovi na kanalizacionoj mreži čija je ukupna dužina oko 24 kilometra, i verujem da ćemo udruženim snagama Pokrajinske vlade i opštine Titel nastaviti da radimo u drugim fazama, istakao je gospodin Milićević dodajući da će preko Pokrajinskog sekretarijata za polјoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo biti izdvojeno 3,2 miliona dinara za crpnu stanicu za ovu kanalizacionu mrežu.
 
Potpredsednik Pokrajinske vlade, Đorđe Milićević, dodao je da su dosadašnja ulaganja u opštinu Titel značajna, te da je opština Titel primer drugim, na koji način se domaćinski i ozbilјno pripremaju projekti i konkuriše kod drugih nivoa vlasti za sredstva. Takođe, istakao je da će se saradnja nastaviti i u narednom periodu i najavio izgradnju nove industrijske zone od pet hektara u opštini Titel, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu i Razvojnom agencijom Vojvodine.
 
Predsednik opštine Titel, mr Dragan Božić, tom prilikom istakao je značaj izgradnje kanalizacione mreže za meštane Šajkaša i dodao da je ulaganje u razvoj infrastrukture u opštini Titel značajno i za privredni razvoj i za privlačenje investitora.
 
 
-U proteklih godinu i po dana u opštinu Titel je investirano 235 miliona dinara, od čega je Pokrajinska vlada uložila 135 miliona dinara, izneo je predsednik opštine Titel, mr Dragan Božić, uz uverenje da će i ubuduće iz pokrajinskog budžeta biti podržani značajni infrastrukturni projekti.
 
 
 
 
 
 

18. Apr 2018.

 

Klikom na link "Dodajte svoj komentar" dobićete formular 
putem kojeg možete napisati svoj komentar.

Dodajte svoj komentar

 


 


 

 


 

 


 


 


 


 


 

Najnovije na sajtu:

Akcije dobrovolјnog davanja krvi u Mošorinu i Šajkašu
Konačna rang lista za dodelu stipendija studentima sa teritorije opštine Titel
Javno slušanje emisije „Žena u kutiji“ u STŠ „Mileva Marić“ Titel
Sednica Skupštine opštine Titel, u četvrtak, 20. decembra
Oglas o popunjavanju položaja načelnika putem Javnog konkursa u Opštini Titel
Oglas za javnu licitaciju - drugi krug
Direktorica PU „Plavi čuperak“ Titel stekla licencu za rad direktora
U STŠ „Mileva Marić“ organizovano veče filozofije
Oglas - prikuplјanje pismenih ponuda za otuđenje nepokretnosti iz javne svojine
Zaklјučak o početnim cenama zakupa polјoprivrednog zemlјišta u državnoj svojini

 


 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

         


© Sva prava zadržana - Opština Titel 2006-2016.
Web design&hosting:  Studio RAVNICA NET -
Kontakt: 0603988195