Bogat program Velikogospojinskih svečanosti u Titelu 2017. godine :: Opstina Titel ::

English Magyar Latinica Ћирилица   

 

 

  

 

 


 


 

lokalna poreska administracija titel

 


 


 


 


 


Naslovna
Aktuelne vesti
Ustanove
Javna preduzeća
Galerija
Kontakt

Ravnica.INFO
Informativni turističko poslovni Internet portal
www.ravnica.info

GALERIJA SLIKA
 
 
1. Sep 2017.

Bogat program Velikogospojinskih svečanosti u Titelu 2017. godine

U periodu od 19. do 28. avgusta 2017. godine, na više lokacija u naselјenom mestu Titel, smenjivali su se kulturno-zabavni i sportski programi koji su upriličeni povodom Velike Gospojine, mesne i hramovne slave u Titelu.
 
 
Program je, 19. avgusta, započela Ustanova za zaštitu prirode i kulturnih dobara „Titelski breg“ Titel organizacijom opštinskog takmičenja u kuvanju riblјe čorbe „Kotlić pod Titelskim bregom“, dok su narednog dana, u večernjim časovima, na stadionu Vašarište, počele rekreativne sportske igre u malom fudbalu.  
 
 
U Ustanovi za zaštitu prirode i kulturnih dobara „Titelski breg“ Titel, u ponedelјak, 21. avgusta, prikazan je dokumentarni film „Bele rode moje ravnice“. 
 
U sredu, 23. avgusta, u prostorijama STŠ „Mileva Marić“ u Titelu, predavanje na temu „Heroji u okupiranom Beogradu pred Prvi svetski rat“ održao je prof. dr Milivoje Nenin. 
 
 
U prostorijama STŠ „Mileva Marić“ u Titelu, u četvrtak, 24. avgusta, predstavlјena je nova knjiga Petra Žebelјana - „Drži me neizdrž“. O knjizi su pored autora govorili prof. dr Zoran Vidojević, Lazar Čurčić i Radoslav Tilger.  
 
 
U petak 25. avgusta, u Galeriji Narodne biblioteke „Stojan Trumić“ u Titelu, otvorena je izložba „Nadežda Petrović: s obe strane objektiva“. Izložba će biti otvorena do 24. septembra.
 
Mesna zajednica Titel, u saradnji sa Domom zdravlјa Titel, Društvom za borbu protiv šećerne bolesti „Titel“ iz Titela i Crvenim krstom Titel, na Paradnom trgu, u subotu, 26. avgusta, organizovala je Bazar zdravlјa. 
 
 
Istog dana, AKUD „Jovan Popović“ Titel organizovao je 17. dečiji karneval. Tom prilikom, održana je i predstava „Ružičasto slonče i lija“, a nastupili su i karatisti Karate kluba „Titel“ iz Titela.
 
 
U nedelјu, 27. avgusta, na Paradnom trgu, održan je folklorni koncert, dok su svoje radove predstavili aktivi žena sa teritorije opštine Titel. Nakon toga, usledio je nastup tamburaškog orkestra, kao i rok bendova. 
 
 
Na dan Velike Gospojine, 28. avgusta, na Paradnom trgu, gostovao je Hor Almaške crkve, a potom je održan Velikogospojinski koncert na kojem su nastupili Bilјana Sečivanović, Snežana Filipović, Marina Stankić, Dragiša Mitić – Gile i orkestar Zorana Jovanovića. 
 
 
Organizatori manifestacije bili su: Mesna zajednica Titel i AKUD „Jovan Popović“ Titel. Generalni pokrovitelј manifestacije bila je opština Titel, a organizovanju manifestacije pomogli su i brojni sponzori.   
 
U veseloj atmosferi i pred izuzetno velikim brojem posetilaca ovogodišnje Velikogospojinske svečanosti u Titelu ispunile su očekivanja organizatora i pokrovitelјa.
 
 
 

1. Sep 2017.

 

Klikom na link "Dodajte svoj komentar" dobićete formular 
putem kojeg možete napisati svoj komentar.

Dodajte svoj komentar

 


 


 

 


 

 


 


 


 


Najnovije na sajtu:

Stigle diplome sa Međunarodne dečje likovne izložbe „13. novembar“ u Makedoniji
Konkurs iz oblasti javnog informisanja
Neradni dani 15. i 16. februar
Javna nabavka usluga „Održavanje javne rasvete“
Akcija dobrovolјnog davanja krvi u Titelu
U Šajkašu održana Osnivačka skupština Turističko - polјoprivredne zadruge
Konačne rang liste za dodelu stipendija studentima sa teritorije opštine Titel
Proslavlјena školska slava Sveti Sava u STŠ “Mileva Marić“ Titel
Osnivačka skupština Turističko - polјoprivredne zadruge Šajkaš
Svečano obeležena školska slava Sveti Sava u Mošorinu i Šajkašu

 


 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

         


© Sva prava zadržana - Opština Titel 2006-2016.
Web design&hosting:  Studio RAVNICA NET -
Kontakt: 0603988195