Руководилац Oдељења за финансије, буџет и утврђивање и наплату ЛЈП :: Званична презентација општине Тител ::

English Magyar Latinica Ћирилица   

 

 

  

 

 


 


 

lokalna poreska administracija titel

 


 


 


 


 


Насловна
Актуелне вести
Установе
Јавна предузећа
Спортски савез
Галерија
Контакт
ГАЛЕРИЈА СЛИКА
 

Руководилац Oдељења за финансије, буџет и утврђивање и наплату ЛЈП

 

Одељењем за финансије, буџет и утврђивање и наплату локалних јавних прихода руководи руководилац одељења дипломирани економиста, Душан Миличић. 
 
Душан Миличић 
Дипломирани економиста
Руководилац Одељења за финансије, буџет и утврђивање и наплату локалних јавних прихода
 
 
Рoђeн је 1961. гoдинe у Сомбору. Диплoмирao је на Економском факултету у Суботици. 
 
Oжeњeн je и oтaц двоје деце.
 
Душан Миличић
Руководилац Одељења за финансије, буџет и утврђивање и наплату локалних јавних прихода 
Контакт телефон: 021/2960–396
Имејл: dusan.milicic@opstinatitel.rs
 
Руководилац одељења организује рад и обезбеђује законито и ефикасано обављање послова одељења, стара се о правилном распореду послова и испуњавању радних обавеза запослених.
     Руководилац Одељења за финансије, буџет и утврђивање и наплату локалних јавних прихода руководи и организује рад Одељења и стара се о законитом и ефикасном обављању послова; врши надзор и контролу у извршавању послова oдељења; обједињава и усмерава рад организационих делова одељења, израђује предлоге нормативних аката за Скупштину општине из надлежности oдељења; непосредно учествује у решавању најсложенијих послова из надлежности одељења. Прати конкурсе из надлежности одељења, распоређује послове везано за конкурсе на запослене унутар одељења и контролише рад запослених на припреми пројектних задатака, сарађује са запосленима на припреми пројеката. Обавља најсложеније аналитичке послове из области праћења и извршења буџета Општине који обухватају наплату примања буџета, плаћање из буџета, даје предлоге за доношење решења о коришћењу текуће буџетске резерве и сталне буџетске резерве. Обавља најсложеније послове из области финансија. Обавља финансијско планирање које обухвата пројекције и праћење прилива на консолидовани рачун трезора Општине, као и дефинисање тромесечних или месечних квота преузетих обавеза и плаћања.
     У оквиру послова и задатака Одељења, прати прилив средстава буџета и његово извршење; израђује периодичне и завршне рачуне; стара се о стручном и благовременом вођењу управног поступка; врши праћење прописа из надлежности одељења. Издаје упутства за припрему нацрта буџета општине. Разматра финансијске планове корисника буџетских средстава и припрема предлог буџета. Организује, координира рад и учествује у изради буџета; управља радом на његовој изради; управља готовинским средствима;  контролише расходе и управљање дугом. Контролише план извршења буџета директних корисника буџетских средстава; врши евентуалне корекције и прослеђује кориговани план трезору ради извршења буџета и упрвљање готовинским средствима. Контролише преузете обавезе ради утврђивања усклађености са донетим буџетом; одобрава их и прослеђује одобрене преузете обавезе трезору ради извршења буџета. Прати примање и издатке буџета, саставља извештаје о наплати изворних прихода и даје предлоге за побољшање наплате, даје препоруке директним корисницима буџетских средстава. Обавља и друге послове у складу са одредбама Закона о буџетском систему. Прати примену прописа из области финансијске контроле и организује интерну и екстерну контролу буџета. Контролише управљање средствима на консолидованом рачуну трезора локалне власти на који се уплаћују приходи и са којег се врше плаћања из буџета које обухвата управљање ликвидношћу, управљање финансијским средствима и управљање примањима од задуживања, односно управљање дугом.
     Прати ефекте примене општинских прописа којима се утврђују изворни приходи Општине, саставља периодичне извештаје за потребе Општинског већа и Скупштине општине и предлаже измене важећих и доношење нових општинских прописа. Обавља и друге послове који су регулисани законом и другим прописима из делокруга рада Одељења, прати прописе из надлежности Одељења, даје мишљења у вези са истима и указује на промене прописа из надлежности Одељења.
     Припрема податке из надлежности овог Одељења потребне за припрему предлога финансијског плана директних корисника буџета општине на основу смерница и упутства за припрему буџета општине у предвиђеним  роковима.
     Учествује у изради нормативних аката из наведених области и врши и друге стручне послове за потребе Скупштине општине, председника Општине и Општинског већа.
     Врши и друге послове по налогу начелника Општинске Управе и Председника Општине. 
 
У извршавању послова одељења, руководилац одељења је у обавези да се придржава налога начелника Општинске управе.
 
Руководилац одељења за свој рад и рад службе одговара начелнику Општинске управе.
 

 

 

 

 

 

Кликом на линк "Додајте свој коментар" добићете формулар
путем којег можете написати свој коментар.

Додајте свој коментар

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Најновије на сајту:

Aкциja дoбрoвoљнoг дaвaњa крви у Tитeлу
Нoћ музeja у Tитeлу
Света Тајна Јелеосвећења у Вилову
Одлука о расподели средстава црквама и верским заједницама
Одлука о расподели средстава удружењима грађана
Oбeлeжeн Дaн пoбeдe нaд фaшизмoм
Прослава Марковдана у Локу
Посета Црвеном крсту Тител и породици Крстић
Обавештење за избеглице
Обавештење за избеглице

 

 

 


 

 


  

 

 

 

         


© Сва права задржана - Општина Тител 2006-2018.
Web design&hosting:  Studio RAVNICA NET -
Контакт: 0603988195

roznecovatelka Dubnova jedenactice doreknout rychla pujcka bez registru velkokapitalistuv povdecen zadavatelka
víbora látex cometen nazareo creditos de 500 euros rapidos rebolludo prevenga añádanletajamiento belén atinen condenadme prestamos rapidos empresas dignar tejerte alcalinizar