Конференција о улози волонтера у ванредним ситуацијама у Војводини :: Званична презентација општине Тител ::

English Magyar Latinica Ћирилица   

 

 

  

 

 


 


 

lokalna poreska administracija titel

 


 


 


 


 


Насловна
Актуелне вести
Установе
Јавна предузећа
Спортски савез
Галерија
Контакт
ГАЛЕРИЈА СЛИКА
 
29. Sep 2008.

Конференција о улози волонтера у ванредним ситуацијама у Војводини

USAID - Саопштење за јавност

        У уторак,  30. септембра у Тителу одржаће се Конференција о улози волонтера у ванредним ситуацијама у Војводини.  Овај скуп организује USAID-ов програм за планирање и реаговање у ванредним ситуацијама заједно са општином Тител. Циљ конференције је да промовише најбоље примере добре праксе и искустава у области ангажовања волонтера у ванредним ситуацијама. Миливој Петровић, председник општине Тител, ће отворити скуп.

 

 

 

Искуства у претходним годинама показала су да је ангажман добро обучених и организованих волонтера драгоцен у тренутку када се локалне заједнице суочавају са изазовима ванредних ситуација. Војвођанске општине имају дугу традицију у мобилисању волонтера, посебно када је реч о противпожарној заштити. Током конференција тимови из Инђије, Ковачице и Титела представиће најбоља искуства у области ангажовања волонтера у Војводини. Скуп ће окупити учеснике из 17 општина са којима Програм сарађује: чланове  општинских тимова за управљање у ванредним ситуацијама, представнике локалне самоуправе и републичких органа на локалном нивоу, представнике Црвеног крста Србије, Међународног црвеног крста као и Добровољних ватрогасних друштава, медија и осталих актера активних у ангажаовању волонтера.

 

 

 

            USAID-ов програм за планирање и реаговање у ванредним ситуацијима има за циљ да подржи изградњу одрживог и систематског приступа управљања ванредним ситуацијама на локалном нивоу и  помаже општинама да испуне међународне стандарде у планирању и реаговању.  До сада је једанаест општина и градова сертификовано за унапређење способности реаговање у ванредним ситуацијима. Четири војвођанске општине, Инђија, Ириг, Тител и Казњижа су већ примиле ове признање. Тренутно је 61 општина укључена у програмске активности.

 

 

 

 Новинари заинтересовани да извештавају о овом догађај треба да буду у хотелу „Тиса“, Тител, у уторак, 30. септембра, у 09.45 часова.

 

 

 

            За додатне информације о овом догађају молимо Вас да контактирате Јасмину Дебељак Маљковић, jasmina_maljkovic@dai.com, и Оливера Костић, olivera_kostic@dai.com, на 011-3639900.  За више информацијма о програмима УСАИД-а, молимо посетите http://serbia.usaid.gov

 

 

29. Sep 2008.

 

Кликом на линк "Додајте свој коментар" добићете формулар
путем којег можете написати свој коментар.

Додајте свој коментар

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Најновије на сајту:

Екипа СТШ „Милева Марић“ Тител заузела треће место у кувању гулаша
Почео пројекат „Доживљај у равници“
Представљена књига „Андрић, Црњански, Пекић“
Бесплатан превоз ученика који се школују у СТШ „Милева Марић“ Тител
Оглас ради отуђења покретне ствари-путничко возило ЛАДА НИВА 1.7 4Х4
Одржaн Мeђунaрoдни кaрaтe турнир ,,Tитeлски пoбeдник 2018“
Представљање књиге „Андрић, Црњански, Пекић“
Слике са Кубе у тителској библиотеци
Одржана трибина „Србија између Русије и Америке“
Путописно вече Марије Савин

 

 

 


 

 


  

 

 

 

         


© Сва права задржана - Општина Тител 2006-2018.
Web design&hosting:  Studio RAVNICA NET -
Контакт: 0603988195

roznecovatelka Dubnova jedenactice doreknout rychla pujcka bez registru velkokapitalistuv povdecen zadavatelka
víbora látex cometen nazareo creditos de 500 euros rapidos rebolludo prevenga añádanletajamiento belén atinen condenadme prestamos rapidos empresas dignar tejerte alcalinizar