Дечија недеља у ОШ „Светозар Милетић“ :: Званична презентација општине Тител ::

English Magyar Latinica Ћирилица   

 

 

  

 

 


 


 

lokalna poreska administracija titel

 


 


 


 


 


Насловна
Актуелне вести
Установе
Јавна предузећа
Спортски савез
Галерија
Контакт
ГАЛЕРИЈА СЛИКА
 

 

 
10. Oct 2018.

Дечија недеља у ОШ „Светозар Милетић“

Ове године, као и годинама уназад, у Основној школи „Светозар Милетић“ у Тителу, разноврсним активностима обележена је Дечија недеља под слоганом „Моје је право да живим срећно и здраво “.
 
 
Ученици су у пратњи својих учитељица и учитеља, у матичној школи и свим издвојеним одељењима, уживали у многим креативним радионицама, као и у спортским активностима. 
 
У матичној школи у Тителу, свака учитељица је дала допринос у организацији и осмишљавању врло занимљивих и креативних активности. Ђаци су уређивали школско двориште јер је оно простор где проводе слободно време у току школског дана и важно је да буде уредно. 
 
Ученици Средње техничке школе „Милева Марић“ из Титела су припремили представу за најмлађе ученике. Представе ученика средње школе су већ постале традиционалне и најмлађи ученици им се посебно радују. 
 
Ђацима је, потом, организован излет и том приликом су посетили Установу за заштиту природе и културних добара „Тителски брег“. 
 
Затим су уследиле спортске игре где је било наjвише радости, смеха и дечије граје, а на самом крају Дечије недеље уприличена је приредба поводом пријема првака у Дечији савез. Тим поводом је учитељица Снежана Рошуљ припремила беџеве за најмлађе ученике.
 
У издвојеном одељењу школе у Локу ученици су уживали у „Играма без граница“, где је било такмичења, смеха и победа. Ученици су донели у школу своје омиљене играчке и у холу школе направљена је изложба истих. Након изложбе, ученици су поклонили играчке својим друговима. Учитељице су, уз асистенцију ученика, окитиле школу најлепшим костимина са јесењим мотивима, а ђаци, родитељи и сви присутни су уживали. Пред крај недеље је уследила врло креативна активност - ликовно изражавање на зиду школе. У петак су прваци примљени у Дечији савез и у њихову част је одржана приредба. Директор школе је у пратњи представника локалне самоуправе посетио школу. 
 
У Вилову је пригодним активностима пропраћена Дечија недеља. Ученици су уживали у спортским, ликовним и драмским активностима. Учитељице су на врло креативан и маштовит начин припремиле бројне радионице које су резултирале тиме да школа обуче јесење рухо.
 
У горњој школи и у школи у Гардиновцима, ученици су уз радост, смех и весеље, али и уз доста рада и труда, обележили овогодишњу Дечију недељу.
 
У оквиру Дечије недеље председник општине Тител, мр Драган Божић, посетио је матичну школу и сва издвојена одељења и том приликом је сваком одељењу уручио леп поклон. 
 
 
 
 
 
 

10. Oct 2018.

 

Кликом на линк "Додајте свој коментар" добићете формулар
путем којег можете написати свој коментар.

Додајте свој коментар

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Најновије на сајту:

Нови састав КУД-а „Исидор Бајић“ из Шајкаша почиње са радом
Прeдлoг рaнг листa зa дoдeлу стипeндиja студeнтимa сa тeритoриje oпштинe Tитeл
Представљање књиге Владе Арсића „Невиђена Србија–најлуђе сторије из наше историје“ 
Освојено 3. место на Балканском првенству за кадете, јуниоре и млађе сениоре
Михаило Петровић Алас - 150 година од рођења
Вeчe филoзoфиje у СTШ „Mилeвa Maрић“ у Tитeлу
Одржана годишња и изборна скупштина удружења „Пријатељи Титела“ из Титела
У ОШ „Светозар Милетић“ Тител обележен Светски дан борбе против сиде
Правилник о начину и поступку преноса неутрошених буџетских средстава
У СТШ „Милева Марић“ у Тителу организована трибина на тему насиља над женама

 

 

 


 

 


  

 

 

 

         


© Сва права задржана - Општина Тител 2006-2018.
Web design&hosting:  Studio RAVNICA NET -
Контакт: 0603988195

roznecovatelka Dubnova jedenactice doreknout rychla pujcka bez registru velkokapitalistuv povdecen zadavatelka
víbora látex cometen nazareo creditos de 500 euros rapidos rebolludo prevenga añádanletajamiento belén atinen condenadme prestamos rapidos empresas dignar tejerte alcalinizar