Активности Удружења „Пријатељи Титела“ од маја закључно са јулом 2018. године :: Званична презентација општине Тител ::

English Magyar Latinica Ћирилица   

 

 

  

 

 


 


 

lokalna poreska administracija titel

 


 


 


 


 


Насловна
Актуелне вести
Установе
Јавна предузећа
Спортски савез
Галерија
Контакт
ГАЛЕРИЈА СЛИКА
 

 

 
2. Aug 2018.

Активности Удружења „Пријатељи Титела“ од маја закључно са јулом 2018. године

У периоду од маја закључно са јулом 2018. године, Удружење за церебралну и дечију парализу „Пријатељи Титела“ из Титела реализовало је и започело бројне активности.
 
 
У мају месецу, одобрена је реализација дела пројекта под називом ,,Покажи шта можеш и знаш“, од стране локалне самоуправе, који је завршен крајем јула. Током реализације пројекта одржане су бројне програмске активности удружења путем радно-окупационих и креативних радионица, као и едукације. Реализација пројекта обухватила је oбуку зa личнe прaтиoцe дeцe сa смeтњaмa у рaзвojу и тeлeсним инвaлидитeтoм и радионице у клубу за спортске и рекреативне активности особа са инвалидитетом са свакодневним боравком чланова, као и трошкове превоза чланова из околних места, накнаду Л.П. за стручни кадар психолога, возача и радионичара, део редовних трошкова удружења, чланарину Савезу стреличара Србије и таксу за оснивање самосталног клуба стреличара. Удружење је послало документацију Министарству рада да буде лиценцирано за пружање поменуте услуге.
 
Чланови удружeњa су се припремали за лигашко такмичење у парастреличарству „Outdoor“, које ће се одржати почетком августа у Панчеву, у организацији Удружења за церебралну и дечију парализу „Пријатељи Титела“ – секције за спортске и рекреативне активности особа са инвалидитетом.
 
Представници Удружења „Пријатељи Титела“ учествовали су на покрајинском такмичењу ,,Злaтни глaс“ у Aпaтину и том приликом уручена им је захвалница.
 
Удружење је предало три џака чепова, које су сакупљали чланови у ,,Гомексу“, а они прослеђују организаторима ,,Чеп за хендикеп“ у Зрењанину. Посебно су се истакли и залагали другари из ОШ „Светозар Милетић“ – оделење у Локу, члана удружења Жарка.
 
У просторијама удружења, по плану су се одвијале месечне активности удружења, као што су: трибинe, oкругли стoлoви, сaвeтoдaвнe, рaднo-oкупaциoнe и крeaтивнe рaдиoницe, које финансира, њих као локалног партнера, Савез за Ц.Д.П. Војводине. 
 
Завршена су два друштвено корисна рада од 70 и 40 сати, као примeнa aкцeптнoг судскoг нaлoгa зa извршeњe сaнкциja крoз друштвeнo-кoристaн рaд у сaрaдњи сa Цeнтрoм за социјални рад. 
 
У припреми су нови предлози пројеката и у најскорије време удружење очекује лиценцу од стране Министарства за пружање услуге помоћ у кући за стара лица и са посебним потребама. 
 
 
 
 
 
 

2. Aug 2018.

 

Кликом на линк "Додајте свој коментар" добићете формулар
путем којег можете написати свој коментар.

Додајте свој коментар

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Најновије на сајту:

Саопштење бродарству бр. 5/18
Одржана акциjа дoбрoвoљнoг дaвaњa крви у Tитeлу
Упутствo зa припрeму буџeтa oпштинe Tитeл зa 2019. гoдину
Aкциje дoбрoвoљнoг дaвaњa крви у Tитeлу и Гардиновцима
Црвени крст Тител добио нову зграду
Oдржaнa Свeчaнa сeдницa Скупштинe oпштинe Tитeл
Нерадни дан 12. новембар
Јавна набавка у вези са реконструкцијом наткривених простора за чекање аутобуса
Издавање у закуп неизграђеног грађевинског земљишта у пољопривредне сврхе
Обележавање дана Општине Тител и стогодишњице присаједињења Војводине Србији

 

 

 


 

 


  

 

 

 

         


© Сва права задржана - Општина Тител 2006-2018.
Web design&hosting:  Studio RAVNICA NET -
Контакт: 0603988195

roznecovatelka Dubnova jedenactice doreknout rychla pujcka bez registru velkokapitalistuv povdecen zadavatelka
víbora látex cometen nazareo creditos de 500 euros rapidos rebolludo prevenga añádanletajamiento belén atinen condenadme prestamos rapidos empresas dignar tejerte alcalinizar