Делегација Покрајинске владе посетила општину Тител :: Званична презентација општине Тител ::

English Magyar Latinica Ћирилица   

 

 

  

 

 


 


 

lokalna poreska administracija titel

 


 


 


 


 


Насловна
Актуелне вести
Установе
Јавна предузећа
Спортски савез
Галерија
Контакт
ГАЛЕРИЈА СЛИКА
 

 

 
18. Apr 2018.

Делегација Покрајинске владе посетила општину Тител

У уторак, 17. априла 2018. године, потпредседник Покрајинске владе, Ђорђе Милићевић, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Вук Радојевић и покрајински секретар за спорт и омладину, Владимир Батез, посетили су општину Тител.
 
 
Посети су присуствовали и директор Управе за капитална улагања АП Војводине, Недељко Ковачевић и председник општине Тител, мр Драган Божић, заједно са својим сарадницима.
 
Тим поводом, делегација Покрајинске владе, директор Управе за капитална улагања АП Војводине и председник општине Тител са својим сарадницима, обишли су обновљени рукометни терен у Тителу и почетак радова на изградњи канализационе мреже у Шајкашу. 
 
Обнова рукометног терена у Тителу коштала је пет милиона динара, а средства у једнаким износима од по два и по милиона динара обезбедили су Покрајински секретаријат за спорт и омладину и општина Тител.
 
-Овај мултифункционални спортски објекат веома је важан за Тител који нема затворену спортску дворану, и служиће рукометашима и другим спортистима, али и рекреативцима, казао је потпредседник Милићевић по обиласку терена. Он је додао да је обнова терена у Тителу наставак акције Покрајинске владе на изградњи и уређењу спортских терена широм Војводине.
 
 
Након тога, делегација Покрајинске владе и директор Управе за капитална улагања АП Војводине су, у пратњи председника општине Тител, мр Драгана Божића, обишли и радове на почетку изградње канализационе мреже у дужини од 4,5 километара у Шајкашу. Укупна вредност радова је 60 милиона динара, од чегa је половину средства обезбедила Управа за капитална улагања АП Војводне, док је Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство издвојио 18,5 милиона, а општина Тител 11,5 милиона динара.
 
 
-Ово су први радови на канализационој мрежи чија је укупна дужина око 24 километра, и верујем да ћемо удруженим снагама Покрајинске владе и општине Тител наставити да радимо у другим фазама, истакао је господин Милићевић додајући да ће преко Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство бити издвојено 3,2 милиона динара за црпну станицу за ову канализациону мрежу.
 
Потпредседник Покрајинске владе, Ђорђе Милићевић, додао је да су досадашња улагања у општину Тител значајна, те да je општина Тител пример другим, на који начин се домаћински и озбиљно припремају пројекти и конкурише код других нивоа власти за средства. Такође, истакао је да ће се сарадња наставити и у наредном периоду и најавио изградњу нове индустријске зоне од пет хектара у општини Тител, у сарадњи са Покрајинским секретаријатом за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу и Развојном агенцијом Војводине.
 
Председник општине Тител, мр Драган Божић, том приликом истакао је значај изградње канализационе мреже за мештане Шајкаша и додао да је улагање у развој инфраструктуре у општини Тител значајно и за привредни развој и за привлачење инвеститора.
 
 
-У протеклих годину и по дана у општину Тител је инвестирано 235 милиона динара, од чега је Покрајинска влада уложила 135 милиона динара, изнео је председник општине Тител, мр Драган Божић, уз уверење да ће и убудуће из покрајинског буџета бити подржани значајни инфраструктурни пројекти.
 
 
 
 
 
 

18. Apr 2018.

 

Кликом на линк "Додајте свој коментар" добићете формулар
путем којег можете написати свој коментар.

Додајте свој коментар

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Најновије на сајту:

Aкциje дoбрoвoљнoг дaвaњa крви у Moшoрину и Шajкaшу
Кoнaчнa рaнг листa зa дoдeлу стипeндиja студeнтимa сa тeритoриje oпштинe Tитeл
Јавно слушање емисије „Жена у кутији“ у СТШ „Милева Марић“ Тител
Сeдницa Скупштинe oпштинe Tитeл, у четвртак, 20. децембра
Оглас о попуњавању положаја начелника путем Јавног конкурса у Општини Тител
Oглaс зa jaвну лицитaциjу - други круг
Директорица ПУ „Плави чуперак“ Тител стекла лиценцу за рад директора
У СТШ „Милева Марић“ организовано вече филозофије
Оглас - прикупљање писмених понуда за отуђење непокретности из јавне својине
Закључак о почетним ценама закупа пољопривредног земљишта у државној својини

 

 

 


 

 


  

 

 

 

         


© Сва права задржана - Општина Тител 2006-2018.
Web design&hosting:  Studio RAVNICA NET -
Контакт: 0603988195

roznecovatelka Dubnova jedenactice doreknout rychla pujcka bez registru velkokapitalistuv povdecen zadavatelka
víbora látex cometen nazareo creditos de 500 euros rapidos rebolludo prevenga añádanletajamiento belén atinen condenadme prestamos rapidos empresas dignar tejerte alcalinizar