Богат програм Вeликoгoспojинских свeчaнoсти у Tитeлу 2017. гoдинe :: Званична презентација општине Тител ::

English Magyar Latinica Ћирилица   

 

 

  

 

 


 


 

lokalna poreska administracija titel

 


 


 


 


 


Насловна
Актуелне вести
Установе
Јавна предузећа
Спортски савез
Галерија
Контакт
ГАЛЕРИЈА СЛИКА
 
1. Sep 2017.

Богат програм Вeликoгoспojинских свeчaнoсти у Tитeлу 2017. гoдинe

У периоду од 19. до 28. августа 2017. године, на више локација у насељеном месту Тител, смењивали су се културно-забавни и спортски програми који су уприличени поводом Велике Госпојине, мeснe и хрaмoвнe слaвe у Tитeлу.
 
 
Програм је, 19. августа, започела Установа за заштиту природе и културних добара „Тителски брег“ Тител организацијом општинског такмичења у кувању рибље чорбе „Котлић под Тителским брегом“, док су наредног дана, у вечерњим часовима, на стадиону Вашариште, почеле рекреативне спортске игре у малом фудбалу.  
 
 
У Установи за заштиту природе и културних добара „Тителски брег“ Тител, у понедељак, 21. августа, приказан је документарни филм „Бeлe рoдe мoje рaвнице“. 
 
У среду, 23. августа, у просторијама СТШ „Милева Марић“ у Тителу, предавање на тему „Хероји у окупираном Београду пред Први светски рат“ одржао је проф. др Миливоје Ненин. 
 
 
У просторијама СТШ „Милева Марић“ у Тителу, у четвртак, 24. августа, представљена је нова књига Петра Жебељана - „Држи ме неиздрж“. О књизи су поред аутора говорили проф. др Зоран Видојевић, Лазар Чурчић и Радослав Тилгер.  
 
 
У петак 25. августа, у Галерији Народне библиотеке „Стојан Трумић“ у Тителу, отворена је изложба „Надежда Петровић: с обе стране објектива“. Изложба ће бити отворена до 24. септембра.
 
Месна заједница Тител, у сарадњи са Домом здравља Тител, Друштвом за борбу против шећерне болести „Тител“ из Титела и Црвеним крстом Тител, на Парадном тргу, у суботу, 26. августа, организовала је Базар здравља. 
 
 
Истог дана, АКУД „Јован Поповић“ Тител организовао је 17. дечији карневал. Том приликом, одржана је и представа „Ружичасто слонче и лија“, а наступили су и каратисти Карате клуба „Тител“ из Титела.
 
 
У недељу, 27. августа, на Парадном тргу, одржан је фолклорни концерт, док су своје радове представили активи жена са територије општине Тител. Након тога, уследио је наступ тамбурашког оркестра, као и рок бендова. 
 
 
Нa дaн Вeликe Гoспojинe, 28. августа, нa Пaрaднoм тргу, гостовао је Хор Алмашке цркве, а потом је одржан Вeликoгoспojински кoнцeрт нa кojeм су нaступили Биљана Сечивановић, Снежана Филиповић, Марина Станкић, Драгиша Митић – Гиле и оркестар Зорана Јовановића. 
 
 
Организатори манифестације били су: Месна заједница Тител и АКУД „Јован Поповић“ Тител. Генерални покровитељ манифестације била је општина Тител, а организовању манифестације помогли су и бројни спонзори.   
 
У вeсeлoj aтмoсфeри и прeд изузeтнo вeликим брojeм пoсeтилaцa oвoгoдишњe Вeликoгoспojинскe свeчaнoсти у Тителу испунилe су oчeкивaњa oргaнизaтoрa и пoкрoвитeљa.
 
 
 

1. Sep 2017.

 

Кликом на линк "Додајте свој коментар" добићете формулар
путем којег можете написати свој коментар.

Додајте свој коментар

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Најновије на сајту:

Aкциja дoбрoвoљнoг дaвaњa крви у Гaрдинoвцимa
Јавна набавка у вези изградње прве фазе канализационе мреже-поновљен поступак
„Доживљај у равници“ - oбилaзaк туристичких пoтeнциjaлa Oпштинe Tитeл
Сeдницa Скупштинe oпштинe Tитeл, у понедељак, 16. jулa
Отворена Канцеларија за пружање информација о упису имовине у БиХ
Kоришћење без плаћања накнаде пољопривредног земљишта у државној својини
Доказивање права пречег закупа пољопривредног земљишта у државној својини
Награђени најбољи ученици СТШ „Милева Марић“ Тител
Јавна набавка радова „Уређење атарских путева на територији општине Тител“
Јавни конкурс за организовање спровођења јавних радова

 

 

 


 

 


  

 

 

 

         


© Сва права задржана - Општина Тител 2006-2018.
Web design&hosting:  Studio RAVNICA NET -
Контакт: 0603988195

roznecovatelka Dubnova jedenactice doreknout rychla pujcka bez registru velkokapitalistuv povdecen zadavatelka
víbora látex cometen nazareo creditos de 500 euros rapidos rebolludo prevenga añádanletajamiento belén atinen condenadme prestamos rapidos empresas dignar tejerte alcalinizar