Одржана трибина поводом завршетка реализације пројекта „Дошло је и наше време“ :: Званична презентација општине Тител ::

English Magyar Latinica Ћирилица   

 

 

  

 

 


 


 

lokalna poreska administracija titel

 


 


 


Насловна
Актуелне вести
Установе
Јавна предузећа
Спортски савез
Галерија
Контакт
ГАЛЕРИЈА СЛИКА
 
30. Dec 2015.

Одржана трибина поводом завршетка реализације пројекта „Дошло је и наше време“

У понедељак, 28. децембра 2015. године, у Свечаној сали Општинске управе у Тителу, у организацији Удружења за церебралну и дечију парализу „Пријатељи Титела“ Тител, одржана је трибина поводом завршетка реализације пројекта „ Дошло је и наше време“, донација Швајцарске агенције за развој и сарадњу.
 
 
Трибини су присуствовали представници локалне самоуправе, представници основне и средње школе, деца учесници у реализацији пројекта, родитељи, као и чланови пројектног тима. 
 
Пројекат је обухватио пружање социјалних услуга додатне подршке деци са сметњама у развоју у наставним и ваннаставним активностима, помоћу геронто домаћица-персоналних асистената, којима је било обухваћено двадесет породица, као и третмане логопеда којима је било обухваћено 48 деце и третмане дефектолога и струковног васпитача, којима је било обухваћено 41 дете, у Клубу за спортске и рекреативне активности са свакодневним боравком корисника. Пројектом је, такође, обухваћена и адаптација унутрашњих просторија клуба, који ће, како се у удружењу надају, прерасти у дневни боравак, као и набавка електро и рачунарске опреме и спортске опреме лук и стрела. 
 
На трибини су, од стране представника Удружења, уручене и захвалнице сарадницима који су помогли у реализацији пројекта, директору Основне школе „Светозар Милетић“ Тител, Петру Којићу, директору Средње техничке школе „Милева Марић“ Тител, Јадранки Пешти и секретару Скупштине општине Тител, Олгици Грилец-Тот.
 
 
Такође, у оквиру трибине, ученици Средње техничке школе „Милева Марић“ Тител извели су новогодишњу представу, а након тога уследила је додела новогодишњих пакетића. Адра Србије доделила је новогодишње пакете деци оболелој од церебралне и дечије парализе и са вишеструким сметњама у развоју, док су се представници Баптистичке цркве побринули за непокретну децу која не иду у школу и оболелу од церебралне и дечије парализе уручивши им пригодне новогодишње поклоне. 
 
 
Током трибине, били су изложени пано и фотографије, радови деце са сметњама у развоју са креативних радионица за време викенд-предаха у Клубу за спортске и рекреативне активности са свакодневним боравком корисника-чланова, уз помоћ дефектолога и струковног васпитача. 
 

30. Dec 2015.

 

Кликом на линк "Додајте свој коментар" добићете формулар
путем којег можете написати свој коментар.

Додајте свој коментар

 

 


 

 


 

 


 

 


 

Најновије на сајту:

У основној школи обележена Дечја недеља
Конкурс за доделу студентских стипендија за школску 2017/2018
У СТШ „Милева Марић“ у Тителу обележено 125 година од рођења Иве Андрића
Одржано књижевно вече о Лаву Николајевичу Толстоју
Игроказ за децу
Oглaс зa jaвну лицитaциjу зa дaвaњe у зaкуп и на коришћење пoљoприврeднoг зeмљиштa
Потписан Уговор у области водоснабдевања и заштите вода
У СТШ „Милева Марић“ у Тителу организован турнир у малом фудбалу
Дечја недеља у Народној библиотеци „Стојан Трумић” у Тителу
Завршене рекреативне спортске игре у малом фудбалу

 

 

 


 

 


  

 

 

 

         


© Сва права задржана - Општина Тител 2006-2016.
Web design&hosting:  Studio RAVNICA NET -
Контакт: 0603988195

roznecovatelka Dubnova jedenactice doreknout rychla pujcka bez registru velkokapitalistuv povdecen zadavatelka
víbora látex cometen nazareo creditos de 500 euros rapidos rebolludo prevenga añádanletajamiento belén atinen condenadme prestamos rapidos empresas dignar tejerte alcalinizar