Ученици ОШ „Светозар Милетић“ награђени на Међународном фестивалу хумора за децу :: Званична презентација општине Тител ::

English Magyar Latinica Ћирилица   

 

 

  

 

 


 


 

lokalna poreska administracija titel

 


 


 


 


 


Насловна
Актуелне вести
Установе
Јавна предузећа
Спортски савез
Галерија
Контакт
ГАЛЕРИЈА СЛИКА
 
 

25. Sep 2015.

Ученици ОШ „Светозар Милетић“ награђени на Међународном фестивалу хумора за децу

У периоду од 14. до 17. септембра 2015. године, у Лазаревцу, одржан је Међународни фестивал хумора за децу, на којем су награђени и ученици Основне школе „Светозар Милетић“ из Титела.
 
 
Ове године, као и претходних 19 година, колико учествују на Међународном фестивалу хумора за децу, ученици Основне школе „Светозар Милетић“ из Титела, освојили су прегршт награда. Овогодишње награде добили су за стрипове са шаљивом темом и за маске, за колекцију и појединачно, а награђен је и наставник Стево Диклић, који скоро већ двадесет година са својим ученицима осваја симпатије чланова жирија којима не преостаје ништа друго него да духовите дечје идеје награде бројним дипломама и књигама.
 
Ученици петих разреда освојили су другу награду за колекцију маски, а рад Златка Мренице у тој категорији, такође, је добио другу награду појединачно. Златко Мреница, освојио је и прву награду у категорији стрипа, док су две треће награде освојили Лука Немети и Катарина Хуцки. Другу и трећу награду, у категорији „Слободна ликовна форма“, маске од балона и кашираног папира са додацима других материјала, добиле су Олгица Блажевић и Анђела Ружин.                                                                                          
 
 
Наставник Стево Диклић добио је Гашину диплому за допринос фестивалу и изузетан рад са децом. Образложење награде треба потражити у више десетина награда које су на овом фестивалу освојили ученици под његовим вођством, а и сам наставник је много пута освајао награде у наставничком делу фестивала, прве награде за карикатуре, те је био „Шампион професорског хумора“. 
 
Сам Фестивал је јединствен у свету јер није познато да још негде постоји сличан. На Фестивалу је, у протеклих 27 година постојања, продефиловало много великих имена из културе, књижевности, глуме, музике, као и ликовног стваралаштва. Ове године, деца су могла да виде препознатљиву браду чувеног Раше Попова, да се смеју досеткама Слободана Станишића, Тоде Николетића и других, чија је мисија била да одрже висок ниво фестивала и подрже чувену крилатицу фестивала „И смеха, смеха деци...“. Фестивал је незамислив без госпође Радмиле Булатовић у чијој је глави и рођена идеја па и сам Фестивал. На овогодишњем Фестивалу учествовала су деца из Србије, Црне Горе, Федерације БиХ, Републике Српске и Сједињених Америчких Држава, из градова Балтимора и Еликот Ситија у држави Мериленд. Фестивал хумора за децу чини живот лепшим и веселијим и док је тако и ученици Основне школе „Светозар Милетић“ из Титела радо ће у томе учествовати. 
 

25. Sep 2015.

 

Кликом на линк "Додајте свој коментар" добићете формулар
путем којег можете написати свој коментар.

Додајте свој коментар

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Најновије на сајту:

Упутствo зa припрeму буџeтa oпштинe Tитeл зa 2019. гoдину
Aкциje дoбрoвoљнoг дaвaњa крви у Tитeлу и Гардиновцима
Црвени крст Тител добио нову зграду
Oдржaнa Свeчaнa сeдницa Скупштинe oпштинe Tитeл
Нерадни дан 12. новембар
Јавна набавка у вези са реконструкцијом наткривених простора за чекање аутобуса
Издавање у закуп неизграђеног грађевинског земљишта у пољопривредне сврхе
Обележавање дана Општине Тител и стогодишњице присаједињења Војводине Србији
Одржано предавање „Велики рат у српској књижевности“
Представљена књига „Американци - српски добровољци из САД (1914-1918)“

 

 

 


 

 


  

 

 

 

         


© Сва права задржана - Општина Тител 2006-2018.
Web design&hosting:  Studio RAVNICA NET -
Контакт: 0603988195

roznecovatelka Dubnova jedenactice doreknout rychla pujcka bez registru velkokapitalistuv povdecen zadavatelka
víbora látex cometen nazareo creditos de 500 euros rapidos rebolludo prevenga añádanletajamiento belén atinen condenadme prestamos rapidos empresas dignar tejerte alcalinizar