У недељу, 22. маја 2022. године, на фудбалском игралишту у Вилову, одржано је лигашко такмичење парастреличара Србије „Outdoor”, у организацији СССУ ОСИ „Пријатељи Шајкашке“ из Титела.

Такмичење је одржано уз подршку Спортског савеза општине Тител, Парастреличарског савеза Србије, као и донатора.

Лигашко такмичење парастреличара отворио је и присутне поздравио председник спортског удружења Паво Мајданџић из Вилова.

На такмичењу су учествовале екипе из Смедерева, Крагујевца, Суботице, Зрењанина, Панчева и домаће екипе, у дисциплинама „Recurve“ закривљени лук и „Compound“ сложени лук на 70м, 50м, 30м, 25м, 18м и 10м, у стојећем и седећем положају у зависности од инвалидитета такмичара. Судија је био Илић Благоја.

Прва места и златне медаље освојили су испред ПСК „Ветеран“ из Суботице, Александар Жепинић, сениор у дисциплини „Compound“ на 70м и Веселин Узелац, сениор на 50м, испред СК ОСИ ,,Око соколово“ Миљана Перић, сениорка у дисциплини „Compound“ на 50м и Весна Живановић, ветеран на 30 м, испред ССК ОСИ „Деспот Ђурађ Бранковић“ из Смедерева Владо Додић, ветеран седећи положај, као и такмичар Марко Крешо јуниор на 70м.

Представници СССУ ОСИ „Пријатељи Шајкашке“ из Титела Раде Цуцић, сениор на 30м и Паво Мајданџић ветеран, освојили су друго место и сребрне медаље.

Посебно су се истакли такмичари Немања Радаковић, сениор из Панчева и Славољуб Еуфанић, ветеран из Зрењанина, у категорији за слепа лица на 15м, освојивши прва места и златне медаље.

Ветерани, јуниори, сениори и пионири на 18м и 10м већином су освојили златне медаље у својим категоријама, те само 3 сребрне и 1 бронзану медаљу.

По завршетку турнира председник спортског удружења Паво Мајданџић и домаћица волонтер Љубица Дурковић, учесницима су поделили медаље, дипломе и захвалницe.

Након такмичења, настављено је дружење уз послужење ручка и освежење које су припремили домаћини уз помоћ волонтера и представника сарадничког удружења ,,Пријатељи Титела“.