Обавештавамо грађане општине Тител да ће у суботу, 18. септембра 2021. године, у периоду од 8 до 20 часова на снази бити тотална обустава саобраћаја на мосту на Тиси код Титела. Саобраћај ће бити обустављен због монтаже скела и других елемената потребних за наставак радова на мосту.

Иако је Општина Тител претходно апеловала на грађане да поштују забрану саобраћаја на мосту за возила тежа од 12 тона, ивођач радова је приметио да ова возила прелазе мост и тако ометају радове и нарушавају безбедност радника на мосту и свих учесника у саобраћају.

Општина Тител је апеловала на извођача радова да мост и даље остане отворен за саобраћај, уз договорена ограничења, али ће извођач радова у случају даљег кршења забране саобраћаја за возила тежа од 12 тона, камионе, аутобусе и комбајне бити приморан да прекине радове док се не обезбеди тотална обустава саобраћаја, која ће бити на снази до окончања радова на реконстукцији моста.

Председник општине Тител мр Драган Божић је још једном апеловао на грађане да поштују забрану саобраћаја преко моста за возила тежа од 12 тона, како би мост био отворен за саобраћај и да вожњу и прелазак преко моста због безбедности радника и свих ученика у саобраћају прилагоде условима пута и радовима који се на њему одвијају.