Годишња „еТwinning“ конференција и подела Националних ознака квалитета планирана 6. септембра, услед пандемије изазване вирусом Ковид-19, одржана je на даљину 13. и 14. октобра 2020. године, под називом, виртуелна конференција „Сарадња Србије и ЕУ – Стварање могућности за унапређење образовања кроз Еrazmus+ програм“.

У вези са тим, на адресу СТШ „Милева Марић“ у Тителу стигао је поклон пакет за наставницу немачког језика, Елену Зарупски, аутора награђеног пројекта „Fliegendes Deutsch“. Пакет је садржао bluethooth звучник, који ће сви наставници моћи да користе у настави, роковник, шарене обележиваче страна, бежични пуњач, држач за оловке и наравно сертификат, који ће бити изложен на видном месту.

Такође, у мејлу, који је био упућен 28. октобра наставници немачког језика, Елени Зарупски, између осталог, стојало је да је школи додељена Европска ознака квалитета за изузетност рада у оквиру пројекта „Fliegendes Deutsch“, што значи да су рад Елене Зарупски, наставнице немачког језика, рад њених ученика и школе признати на највишем европском нивоу. Њен пројекат ће бити изложен у посебном простору европског портала на www.etwinning.net.

-Посебно и велико ХВАЛА свим ученицима, који су учествовали у пројекту, директорки школе Јадранки Пешти и свим колегама, који су нам били подршка и помоћ у реализацији пројекта, истакла је наставница немачког језика, Елена Зарупски.