Oбавештавају се грађани са територије општине Тител који се баве повртарством и воћарством да је у току пријава за доделу бесплатних пластичних гајбица за пренос воћа и поврћа.

Услови за доделу гајбица су следећи:
1. Пријава пребивалишта на територији општине Тител, што се доказује фотокопијом личне карте, односно очитаном личном картом, уколико садржи чип
2. Активни статус регистрованог пољопривредног газдинства, што се доказује потврдом о активном статусу.

Потребна документација се подноси у згради Општине Тител, Главна бр. 1, у канцеларији бр. 17, након чега се издаје потврда са којом се могу преузети гајбице.

За све додатне информације заинтересовани се могу обратити на број телефона 064/822-42-93 или лично у згради Општине Тител, Главна број 1, канцеларија бр. 17. Особа за контакт Радомир Мишљеновић.

Моделе гајбица које су у понуди можете погледати овде.

Општина Тител обезбедила је донацију пластичних гајбица за пренос воћа и поврћа од стране Покрајинског секретаријата за високо образовање и научноистраживачку делатност. У питању су лаке пластичне гајбе, тежине приближно 580 грама, црне боје. Направљене су у фабричком погону шидске „LABB Group”, одакле су и допремљене до Титела, дана 28. октобра 2020. године.