У суботу, 26. септембра 2020. године, на фудбалском игралишту у Вилову, у организацији СССУ ОСИ ,,Пријатељи Шајкашке“ из Титела, одржано је државно првенство Србије у парастреличарству под називом „Outdoor“.

Председник општине Тител, мр Драган Божић, отворио је државно првенство Србије у парастреличарству и том приликом присутне поздравио.

Прво место у дисциплини „Рикаров“ на 70 м освојио је сениор Саша Бабић из ПСК „Ветеран“ Суботица.

Прво место у дисциплини „Recurve“ на 60 м освојио је ветеран, седећи став, Гаврило Миленковић из ССК ОСИ „Деспот Ђурађ Бранковић“ Смедерево.

Друго место у дисциплини „Рикаров“ на 60 м освојио је ветеран Ивица Шпехар из СК „Дуга стрела“ Панчево.

Прво место у дисциплини „Compound“ на 50 м освојио је сениор Веселин Узелац из ПСК „Ветеран“ Суботица.

Друго место у дисциплини „Compound“ на 50 м освојио је сениор Дејан Миловић из СК ОСИ „Око соколово“ Крагујевац.

Прво место у дисциплини „Compound“ на 50 м освојио је ветеран, седећи став, Миодраг Грба, из ССК ОСИ „Деспот Ђурађ Бранковић“ Смедерево.

Друго место у дисциплини „Compound“ на 50 м освојио је ветеран, Жељко Моравчић, из ПСК „Ветеран“ Суботица.

Прво место, у категорији жена, у дисциплини „Compound“ на 50 м освојила је јуниорка Данијела Ђакив, из ССК ОСИ „Деспот Ђурађ Бранковић“ Смедерево.

Такмичари СССУ ОСИ ,,Пријатељи Шајкашке“ из Титела освојили су прва места и златне медаље у дисциплини „Олимпијски лук“ и то: на 18 м сениор Раде Цуцић, на 10 м ветеран, седећи став, Светлана Марић и на 10 м пионир Александар Миљевић. Друго место и сребрну медаљу у дисциплини „Олимпијски лук“ на 18 м освојио је ветеран Паво Мајданџић из СССУ ОСИ ,,Пријатељи Шајкашке“ из Титела.

Пријатељи турнира, пионир Дејан Миљевић освојио је прво место и златну медаљу на 10 метара у дисциплини „Олимпијски лук“, док је на 18 м у истој дисциплини прво место и златну медаљу освојио Милан Миљевић.

Након такмичарског дела, организовано је дружење уз пригодно послужење.