Николина Вишекруна из Шајкаша, која представља општину Тител и државу Русију, на музичком такмичењу „Србија у ритму Европе“, тренутно се налази на првој позицији на табели путем СМС гласова од стране публике, од укупно двадесет троје такмичара.

СМС гласање траје до 06.09.2020. године, а знак за крај СМС гласања публике биће дат у емисији „150 минута“, на Првој Српској Телевизији. Подржимо Николину, Тител и Русију, да до краја такмичења одржи прво место на табели, слањем СМС поруке са следећим садржајем: ПЕСМА (размак) 05 и то пошаљите на број 1557.

Подсетимо да ће се проглашење победника музичког такмичења „Србија у ритму Европе“ за 2020. годину, одржати 06.09.2020. године, уживо од 14.00 до 16.00 часова, у емисији „150 минута“, на Првој Српској Телевизији. Тог дана, биће емитован Николинин спот за песму „A Million Voices“, после чега ће уследити гласање жирија.

Николина, заједно са својом породицом, захваљује се општини Тител, на челу са председником општине, мр Драганом Божићем, као и свим пријатељима и људима који су били уз њу у току музичког такмичења „Србија у ритму Европе“.