Због неповољне епидемиолошке ситуације на територији општине Тител и предлога Института за јавно здравље Нови Сад, Општински штаб за ванредне ситуације општине Тител, на ванредној седници одржаној данас, 26.08.2020. године, донео је одлуку да се наставе са применом наложене мере донете 10.08.2020. године, ради сузбијања, спречавања и гашења епидемије Корона вируса.

Општински штаб за ванредне ситуације општине Тител наставиће да прати развој епидемиолошке ситуације на подручју општине Тител, реализоваће мере Владе Републике Србије и других органа и предузимаће потребне мере и активности ради сузбијања, спречавања и гашења епидемије COVID-19 на територији општине Тител.

Одељењу за Урбанизам, грађевинарство, комуналне послове, саобраћај и инспекцијски надзор Општинске управе општине Тител налаже се мера појачаног надзора над применом мера прописаних закључком.

Општински штаб за ванредне ситуације општине Тител апелује на све грађане да поштују прописане мере заштите и препоруке и да се понашају одговорно и воде рачуна о свом здрављу и здрављу других.

Закључак Општинског штаба за ванредне ситуације општине Тител можете преузети овде.